BIOLOŠKO-PRODUKTIVNE OSOBINE
Otpornost na zimu: odlična
Visina stabla: 85–92 cm
Vreme stasavanja: srednje rana sorta
Otpornost na pepelnicu: vrlo dobra
Otpornost na poleganje: dobra
OSOBINE ZRNA I TEHNOLOŠKI KVALITET
Masa 1000 zrna: 43–44 g
Hektolitarska masa: 82–86 kg
Sadržaj proteina: 12,5–13,0%
Sadržaj vlažnog glutena: 26–30%
Kvalitetna klasa (Farinogram): A2
Broj padanja: 300–350 sec
AGROTEHNIKA I PRINOS ZRNA
Optimalna gustina setve 500 kl. zrna/m2
Tolerantna na kasnije rokove setve
Izuzetno adaptabilna sorta
Potencijal prinosa u proizvodnji (t/ha):
u lošim uslovima 4–5 t/ha
u dobrim uslovima 6–8 t/ha
u odličnim uslovima preko 9 t/ha