Često postavljena pitanja

Preduzeće posluje u sektoru trgovine na veliko i malo robama vezanim za poljoprivredu, sredstvima za zaštitu bilja, veštačkim đubrivima, semenske robe, stočnom hranom, folijama za plastenike, opremom za navodnjavanje, alatima I tehničkom robom, htz opremom, garden programom I programom za domaćinstvo.

Bilo da ste pravno ili fizičko lice, možete nas kontaktirati na broj telefona 015/390-557 da Vas uputimo na terenskog komercijalistu za Vaš region. Takodje nas možete posetiti u centrali ili bilo kojem od 30 maloprodajnih objekata.

Asortiman proizvoda u ponudi kompanije Tomsin je prevelik da bi svaki artikal iz naše ponude bio izložen.

Za sve što Vas zanima možete nas kontaktirati na broj 015/390-557 ili putem e-mail-a info@tomsin.rs.

Robu razvozimo našim dugogodišnjim kupcima i na određene količine.

Klub kupaca je namenjen za naše redovne kupce. Sistem funkcioniše tako što kupac svakom novom kupovinom u našim objektima ostvaruje poene koji se upisuju u karticu koju svaki kupac dobija kada se učlani u klub. Što je broj poena veći to kupac ima povoljnije uslove na ceo naš asortiman.
Trenutno u izradi.

U kompaniji Tomsin, zaposleni su najznačajniji element u postizanju uspeha. Zbog toga pridajemo veliki značaj zadovoljstvu, dobrobiti i profesionalnom razvoju naših zaposlenih, kao i građenju zdravog radnog okruženja i snažnog timskog duha.

Naš cilj je privlačenje najboljih ljudi i razvijanje njihovih sposobnosti do maksimuma. Samo tako možemo izgraditi organizaciju koja će moći da se suoči sa budućim izazovima i dinamičnim okruženjem.

Politika upravljanja ljudskim kapitalom zasniva se na principu pružanja jednakih mogućnosti svim kandidatima, isključujući svaki oblik diskriminacije, odlučujući o radnom angažovanju kandidata isključivo na osnovu njihovih kvalifikacija i kompetencija, kao i na praćenju rezultata rada zaposlenih.

Budite deo naseg tima.

CV možete poslati na info@tomsin.rs

Kompanija Tomsin je za svoje kupce predvidela različite modele odloženog plaćanja, neki od uobičajenij su plaćanje na više rata čekovima gradjana, odloženo plaćanje platnim karticama ili plaćanje na agro rokove ako imate registrovano poljoprivredno gazdinstvo.

Za asortiman bele tehnike za sve kupce koji su u radnom odnosu moguće je i odloženo plaćanje putem administrativne zabrane.